De ideale kast

op maat


Een garderobekast is een essentieel onderdeel van elke slaapkamer. Niet alleen biedt het een praktische oplossing voor het opbergen van je kleding, maar het kan ook een echte blikvanger zijn in je interieur. Bij Verdegem Wonen hebben we een uitgebreid assortiment garderobekasten, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel.


Kies de juiste maat garderobekast

Het kiezen van de juiste maat garderobekast is van essentieel belang. Bij Verdegem Wonen hebben we garderobekasten in verschillende maten, van een smalle kast voor een kleine slaapkamer tot een grote kast voor een ruime slaapkamer. Meet daarom eerst de ruimte waarin je de kast wilt plaatsen en bepaal welke afmetingen het beste passen.

Materialen en kleuren

Garderobekasten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Zo kun je kiezen voor een kast van hout, MDF of met glas als afwerking. Daarnaast hebben we garderobekasten in verschillende kleuren, van wit en zwart tot blauw en groen. Kies een materiaal en kleur die bij jouw smaak en interieur passen.

Indeling garderobekast

Een goede indeling van je garderobekast is van groot belang voor het overzichtelijk opbergen van je kleding. Bij Verdegem Wonen hebben we garderobekasten met verschillende indelingen, zoals legplanken, hanggedeeltes en lades. Zo kun je jouw kleding netjes en georganiseerd opbergen.Accessoires garderobekast

Maak je garderobekast compleet met de juiste accessoires. Bij Verdegem Wonen hebben we verschillende accessoires voor garderobekasten, zoals schoenenrekken, kledinghangers en verlichting. Zo kun je jouw garderobekast helemaal naar wens samenstellen.

Bij Verdegem Wonen hebben we een uitgebreid assortiment garderobekasten van verschillende merken en in verschillende stijlen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte garderobekast voor jouw slaapkamer. Kom gerust langs in onze showroom in Oostburg of neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze merken: