Verdegem Compleet Wonen uit Oostburg wint award “beste M Line dealer Zeeland 2015”!

uitreiking M Line prijs.jpg

 

Oostburg, maart 2016

Verdegem uit Oostburg heeft de award beste M Line dealer Zeeland 2015 gewonnen! Afgelopen week werd de award persoonlijk overhandigd aan William Boussen.

M Line, leverancier van hoogwaardige drukverlagende matrassen en kussens, complete slaapsystemen, boxsprings en bedtextiel werkt al jaren succesvol samen met Verdegem Compleet Wonen.

M Line heeft deze award uitgereikt op basis van een aantal criteria waarbij de klant centraal staat en die de klant dus belangrijk vindt. Het vakmanschap waarmee de medewerkers van Verdegem M Line adviseren, het hoge peil van de presentatie in de winkel en het uitstekende serviceniveau hebben dus in hoge mate bijgedragen tot het ‘binnenhalen’ van de award.

Verdegem Compleet Wonen is reeds 50 jaar een begrip in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Al generaties lang zijn zij hét adres in Zeeuws-Vlaanderen voor de inrichting van uw woning. Ooit zijn zij begonnen met een kleine winkel in Biervliet, maar nu zijn ze al jarenlang gevestigd in een 5.000 m² grote showroom aan de Nieuwstraat 68 in Oostburg. Bij Verdgem Compleet Wonen  koopt u steeds de beste merken geschikt voor woningen, vakantiehuisjes en kantoren. U kunt bij hen terecht voor klassieke of eigentijdse meubels, slaapkamermeubilair, boxsprings en matrassen, zonneweringen, gordijnen en vloerbedekking.

Verdegem Compleet Wonen is dus beslist de moeite waard om een bezoekje te brengen. Het enthousiaste verkoopteam staat graag voor u klaar, zij bieden u een luisterend oor en geven gericht en professioneel woonadvies, in de showroom of eventueel zelfs bij u thuis.

oorkonde M-line beste dealer Zeeland 2015