Verdegem Vloeren

Tapijt / Tapijttegels
Zacht, warm en uitnodigend.
Tapijt geeft een natuurlijke en geborgen gevoel. Tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie. Zo kunnen kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. ‘s-Avonds genieten van uw home cinema, want tapijt maakt akoestiek voller, ronder en natuurlijker.
Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in onderhoud. Kortom, de eigenschappen van tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

PVC stroken
Levensecht en vrijwel onverslijtbaar.
PVC-vloeren combineren de natuurlijke uitstraling van hout (of steen) met de meer praktische en comfortverhogende eigenschappen van kunststof vloeren. Het is een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en is makkelijk in onderhoud.
PVC-stroken zijn in verschillende breedtes, met of zonder v-groef, en dankzij de moderne scantechnieken in veel verschillende en verbluffend realistische motieven leverbaar.

Vinyl
Slijtvast, duurzaam , hygiƫnisch en gemakkelijk in onderhoud.
Een vinylvloer beschikt over praktische eigenschappen die de vloer geschikt maken voor vrijwel elke toepassing. Bovendien bieden de niet van echt te onderscheiden, zeer natuurgetrouwe dessins u de mogelijkheid om de uitstraling van materialen zoals hout, natuursteen, beton of metaal te combineren met het onderhoudsgemak van deze vloer. Een vloer die bovendien slijtvast is en prettig aanvoelt dankzij de licht verende onderlaag.

 

Kom naar de showroom! Verdegem Wonen