Nieuw bij Verdegem,

de BECE Studio!

Sinds kort presenteren wij onze raamdecoratiepartner BECE in een gloednieuwe studio! BECE Raamdecoratie is al ruim 30 jaar een trouwe partner en onderdeel van onze collectie.

BECE biedt een breed assortiment van producten aan, waaronder rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale en verticale jaloezieën en vouwgordijnen.

Onze partner richt zich op innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en materialen, ook heeft BECE duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werkt daarom alleen met materialen van hoge kwaliteit die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.Ontdek de mogelijkheden


Onze collecties raamdecoratie zijn geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van mode, interieur en lifestyle. Iedere raamdecoratie heeft een eigen sfeer en stijl, dat maakt onze decoratie tot een eyecatcher voor je huis! Alles wordt afgestemd op jouw wensen.

Overgordijnen danken hun naam aan het gebruik: je kiest deze vaak in combinatie met andere zonwering als inbetweens, rolgordijnen of jaloezieën. Deze zorgen met name voor filtering van het daglicht, terwijl de overgordijnen ’s avonds voor meer privacy en sfeer zorgen.

Inbetweens zijn semi-transparante gordijnen die zorgen voor een prachtige lichtinval in huis. De inbetweens kun je overdag gesloten houden, waardoor je het daglicht wel doorlaat, maar mensen niet naar binnen kunnen kijken. Inbetweens zijn echte sfeermakers.

Rolgordijnen zijn vanwege het tijdloze ontwerp en geschikt voor iedere ruimte in huis. Of je nu de slaapkamer wilt verduisteren, inkijk wilt tegengaan in de badkamer of je spullen wilt beschermen tegen zonlicht. Kies uit een van onze talloze uni stoffen of voor een mooi dessin.

Gordijn advies
 

Luxaflex advies

Horizontale jaloezieën zijn de klassieker op het gebied van raamdecoratie en bieden uitstekende lichtregulatie én privacy. Dit type raamdecoratie heeft een mooie, strakke uitstraling en is ook nog eens heel praktisch. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar verschillende kleuren.

Dankzij de bijzondere celstructuur van Duette® Shades zorgt de raamdecoratie voor subtiele filtering van het daglicht, regulering van de kamertemperatuur en demping van geluid. Isolerend én fijn voor de akoestiek in je woning.

Verticale jaloezieën, ofwel lamellen, zijn de perfecte oplossing voor grote raampartijen of schuifpuien. Met verticale jaloezieën kun je licht en privacy goed regelen. In onze collectie vind je verticale lamellen in verschillende materialen, transparanties en lamelbreedten.