Vloerencollectie


Het uitkiezen van een geschikte vloer kan een lastig dilemma zijn. Makkelijk te onderhouden PVC? Of toch tapijt wat lekker zacht aan de voeten voelt? Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en eenmaal gekozen wordt het vakkundig aangelegd door onze vakmensen.

 

Een PVC vloer is een harde kunststof vloer die zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend is. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtmotieven, maar ook in betonlook of met een steenprint. Door middel van embossing-techniek ziet een PVC vloer er niet alleen natuurlijk uit, maar voel je eventuele houtnerven ook. Onze ruime collectie kwalitatieve PVC vloeren bevat onder andere PVC van Moduleo, CoreTec en ons huismerk NL Label.

De vinyl vloeren van NL Label en Novilon zijn zacht verend, comfortabel én heel stil. Daarnaast is het de perfecte basis voor een interieur dat eruit mag springen. Houtstructuur, betonlook of een opvallende kleur – voor elke smaak en woonstijl is er wel een mooie vinylvloer te vinden. Vinylvloeren zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk en bestand tegen water door de sterke top- en beschermlaag. In onze collectie vind je vinyl van Forbo onder de naam Novilon en ons eigen private label, NL Label.

Tapijt voelt niet alleen zacht en comfortabel aan, maar heeft ook praktische voordelen. Zo werkt tapijt geluiddempend en isoleert het warmte. Zo kan de thermostaat een stukje lager, en bespaar je op de energierekening. Tapijt is in vele kleuren, structuren en dessins te verkrijgen. Bij ons vind je daarom altijd een tapijt dat in jouw interieur past. In onze collectie vind je tapijt van leveranciers als Desso, Parade, Bonaparte, Jabo en ons eigen private label, NL Label.