Verdegem, uw slaapspecialist

 

Niets is fijner dan een goed bed en een heerlijke nachtrust! Bij Verdegem slapen hebben we de beste bedden en boxsprings die er zijn. Auping, Eastborn, M-line, Njordford Scandinavisch slapen, Comfort Suite, Pullman, Ubica en Velda zijn de topmerken die wij verkopen.

U kiest uw eigen sfeer in uw slaapkamer. Bij ons vindt u complete slaapkamers, nachtkastjes, linnenkasten, commodes, achterwanden en diverse slaapkamer meubelen.
Maar ook voor een goede nieuwe matras of alleen een kussen kunt u bij ons terecht. Pocketveer matrassen, een traagschuim matras of een koudschuim matras, ervaar het verschil in o

 

teresseerd in een waterbed? Laat u dan door ons vakkundig informeren.

nze showroom. Voor ons is niets te gek. Wilt u uw matras thuis eerst testen, dan kan dit ook. Iedereen verdient namelijk een goede nachtrust.

Verdegem is al meer dan 30 jaar de specialist in waterbedden. Het waterbed begint weer te winnen aan populariteit. We merken dit aan de toenemende vraag naar waterbedden. Ook geïn

Uiteraard verkopen we ook een breed scala aan dekmatrassen, dekbedden, dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens. Bij Verdegem Slapen in Oostburg, vindt u een ruime keuze in stijlen. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u de ideale combinatie te maken. Uiteraard bezorgen we onze slaapkamer producten bij u thuis. Of u nu een nieuwe boxspring wilt in uw nieuwe appartement met uitzicht op zee in Breskens, een bed met spiraal- of lattoflex bodem in Cadzand of gewoon een nieuw kinderbed in de nieuw ingerichte kinderkamer in IJzendijke, Verdegem levert en installeert het bij u thuis.

 

 

De slaapkamerafdeling van onze showroom wordt vernieuwd! Kom gerust kijken naar wat we al hebben!

  • Verdegem Auping slapen

 

 

 

Overtuig uzelf en maak een afspraak.

Of kom naar onze showroom in Oostburg:

  • 5000 m2 keuze in meubels en bedden
  • Ruime parking voor de deur van onze showroom
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Test thuis uw nieuwe matras of kussen uit

Matrassenwijzer Verdegem


Onze merken:

Auping
Pullman

 

Nordfjord
Velda

 

Kom naar de showroom! Verdegem Wonen