Onze creatie, uw recreatie


Niets is zo belangrijk als onbezorgd genieten van uw vakantie. Uw verblijf staat hier in centraal, want dit is de plek waar u steeds weer terugkomt om te eten, te ontspannen of om de dag door te nemen.
Het moet als een welkome plek voelen en dat gevoel creëert u met een mooi interieur dat past bij de omgeving en uw persoonlijke smaak.

Met het grote aanbod aan banken, stoelen, tafels en kasten kan het een behoorlijke taak zijn om van uw vakantiehuis een tweede thuis te maken. Onze ervaren interieuradviseurs weten de optimale recreatiewoning in te richten die zowel efficiënt als uitnodigend is.

Of het nu voor eigen gebruik is of voor verhuur, wij maken het de plek waar u keer op keer naar terug wilt komen.
Zeeuws genieten


Zeeuws-Vlaanderen is een prachtige regio die een unieke mix biedt van natuurlijke schoonheid, rust, vitaliteit en cultuur. We laten ons dan ook graag inspireren door wat deze regio zo uniek maakt.
Mag het een frisse Beach-Look zijn? Wij stellen het voor u samen! Heeft u toch een wens voor een modern of sportief interieur? Bij Verdegem kunnen wij dat voor u realiseren.

We laten u zien hoe u verschillende stijlen en kleuren kunt combineren om een uniek interieur te creëren dat perfect past bij uw recreatiewoning en uw levensstijl.

Maak snel een afspraak en ontdek hoe we ‘Zeeuws genot’ in uw recreatiewoning realiseren.

Service en kwaliteit


Service en kwaliteit zijn twee items waar Verdegem Wonen veel waarde aan hecht.  De basis daarvan ligt bij betrokken en vakkundige medewerkers.
Goed contact met de klant is essentieel : we nemen daarom alle tijd om uw wensen te kunnen vertalen naar de inrichting van uw woning of appartement.
Kom naar de showroom! Verdegem Wonen