zipscreen

Verdegem Compleet Wonen levert ook buitenzonwering. Wij verkopen terrasschermen, serre zonwering, uitvalschermen, knikarmschermen, markiezen, screens, zipscreens en rolluiken. Uiteraard van de beste kwaliteit en in alle soorten en maten, zoals u van ons gewend bent. De producten kunnen handmatig worden bediend maar ook elektrisch met de Somfy besturingssystemen.

buitenzonwering foto

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt u de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen. Welke zonwering voldoet aan al uw wensen?

Geef uw huis een mooie uitstraling met hoge kwaliteit zonweringsproducten. Laat het zonnetje heerlijk in huis schijnen, maar alleen als u dat wil. Genieten van het heerlijke buitenleven met zonwering van Verdegem! Wij werken met samen met gerenommeerdere leveranciers zoals Allround zonwering en SunCircle.

suncircle_jpg

 

allround-logo

 

Wij komen bij u thuis meten en bevestigen uw buitenzonwering uiteraard ook. Bent u op zoek naar goede buitenzonwering, dan is Verdegem uw professionele leverancier!

Kom naar de showroom! Verdegem Wonen