Stoffering van Verdegem

Rolgordijnen, overgordijnen, plissé gordijnen, vitrage of inbetweens. Of toch lamellen die we hebben in diverse soorten en maten. Hoogpolige vloerbedekking of project tapijt? Tapijt, tapijttegels, pvc vloeren of vinyl, voor alle raam- en vloerdecoratie kunt u bij ons terecht.


 


Showroom 


 
Kwaliteit en topmerken, goed en eerlijk advies, puur vakmanschap en een uitstekende service.
Daar staat Verdegem voor. Dit maakt het inrichtten van uw woning tot een plezier! Wij nemen rustig de tijd om uw wensen, praktische eisen en uw persoonlijke smaak helder op een rijtje te zetten. En helpen u zo om een basis te leggen voor een harmonieuze sfeer, zoals u het voor ogen heeft.

Verdegem is aangesloten bij Instyle, de beste binnenhuisadviseurs.

foto vloer en raamdeco

De keuze is zo groot dat we u adviseren eerst een afspraak te maken, zodat we u goed en uiteraard vakbekwaam kunnen helpen. Wij verkopen de beste merken zoals de meer bekende Luxaflex, Eijffinger, Artelux, Desso, Parade, Bonaparte en Marmoleum, maar ook de minder bekende zoals Kobe, Jasno, Therdex, Van Besouw en Berry Alloc. Daarnaast hebben we ons eigen merk NL label.

Uiteraard gaat onze service ver en leveren en plaatsen we gordijnen en vloerbedekking in heel Zeeuws-Vlaanderen. Nieuwe gordijnen in uw woning in Aardenburg of uw kantoorpand in Terneuzen herinrichten, Verdegem Vloer & Raamdecoratie is uw partner in woninginrichting.